Kom ook meedoen!

Ons gezellige Café is elke dag van 10.30-17.00 uur open voor een bakkie, praatje, krantje, lichte lunch en/of drankje.  Heerlijk om na een fijne Herfstwandeling even te kunnen genieten van onze gastvrijheid! Loop gerust ook even rond om ons meer dan 100 jaar oude schoolgebouw te bewonderen. Wat is er zoal te doen in het Dorpshuis?  Hieronder een paar activiteiten uit onze agenda gelicht:

TONEELVOORSTELLING

Blijspel “’t is ‘BINGO’ op de camping” van Evelien Evers
door toneelvereniging Ontwikkeling & Vreugd.
29, 30 (matinee) oktober en 4 en 5 november
Alleen voor 30 oktober zijn er nog kaarten beschikbaar: kaartverkooptov@gmail.com 

MUZIEKCAFÉ live muziek!

Vrijdag 11 november vanaf 16.30 uur lekker borrelen in ons Muziekcafé tijdens optreden van Be My Guest! Collega muzikanten worden uitgenodigd mee te doen.

Zondag 13 november  14.00 uur staat Sun ’n Moon bij ons op podium!
Lekker meezingen,  zwijmelen of even dansen? Bij Sun ’n Moon is dat de normaalste zaak van de wereld! De heldere stem van Saskia Heemskerk laat je fijn wegdromen, terwijl het ritmische gitaarspel van Michael Hoogervorst je als vanzelf laat bewegen. Zing mee met klassiekers van de jaren 60 tot nu. Popmuziek met invloeden van country, soul en blues, soms met een hele eigen wending, maar altijd prettig om naar te luisteren! Een voorproefje? Spotify: Sun ‘n Moon

KOOKCLUB

Donderdag 17 november gezamenlijk  genieten van een heerlijke maaltijd in onze leeszaal. In onze keuken klaargemaakt door vrijwilligers.

SINTERKLAAS komt naar de Juffrouw!

Zaterdagmiddag 19 november. 
Hou de Groene HartKoerier in de gaten voor meer informatie.

VRIJDANSAVOND

Zaterdag 19 november 20.30-23.30 uur
Kosten € 5,- p.p. Opgeven: dansen@tiscali.nl of  https://www.dansles.org/reserveren.htm
Gratis opstartles voorafgaand van 19.15-20.15 uur, zodat je dezelfde avond weer heerlijk kan zwieren over onze fijne dansvloer in onze zaal “De Meester”.
Gastheer en dansdocent Jeroen Haak en onze medewerker van de Juffrouw zorgen voor muziek en gezelligheid.

 

Het nieuwe seizoen is alweer volop bezig en er worden weer allerlei activiteiten georganiseerd – zoals lessen dansen en toneelrepetities. Je kunt ook komen bridgen, klaverjassen of sluit je aan bij de Troubadours of bij Fame. Er is weer van alles te doen in uw Dorpshuis! 

Bridgen

Elke dinsdagavond en vrijdagmiddag kunt u bridgen met Bridgeclub Rijnwoude. In het seizoen zijn er diverse leuke extra activiteiten.

Dansles

Dansen met Hou Vast voor jeugd en volwassenen op maandag en donderdag. Jazz, modern, Afrikaans, urban en meer.

Stijldansen

Elke maand een  vrijdansenavond met soms een (gratis) opstartles voorafgaand. Hou onze agenda in de gaten!

Gym voor ouderen

Dinsdagmiddag. Ook lekker bewegen? Bel docente Karin Menken (06 2067 8562).

Klaverjassen

Elke eerste dinsdag van de maand (20:00 – rond 22:30). Maak kans op een mooie prijs tijdens een gezellige avond met een hapje. Iedereen is welkom. Kosten € 4,- p.p.
Aanmelden graag bij Ineke Langhout (06 – 2362 0324).

Koken voor singles

Geen zin om alleen te eten? Eet dan lekker bij ons in de gezellige leeszaal mee.  Kijk bij in de agenda voor eerstvolgende datum! 

Popkoor Fame

 

Iedereen die wilt komen zingen, gevoel heeft voor muziek, het oefenen serieus neemt en in ontspannen sfeer wilt repeteren, is van harte welkom!

Soos 60+

Leuke activiteiten voor de ouderen van Hazerswoude-Dorp e.o. waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Aanmelden bij Peter van de Werken 06-53845741

Mannenkoor de Troubadours

Zing mee met een gevarieerd repertoire, meestal Nederlandstalig. Het koor zingt veel zeemansliederen, maar is geen shantykoor.

Vogelvereniging

Elk jaar in oktober worden de mooiste vogels van Vogelvereniging Vogelvreugd tentoongesteld. Houd Facebook en/of onze website in de gaten voor de exacte data.

Vacature

Aangezien onze agenda lekker gevuld is met allerlei leuke activiteiten, feesten en partijen, zijn wij op zoek naar:

enthousiaste, flexibele en klantvriendelijke medewerkers die ons team willen versterken.